Z+M Group

Holding Z+M Group je jedním z nejsilnějších hráčů na poli komplexních tiskových řešení v České i Slovenské republice. Naše dceřiné firmy působí na trhu již od roku 2000. Proto máme bohaté zkušenosti, stabilní postavení na trhu a širokou síť partnerských firem, díky nimž jsme nezávislým poskytovatelem efektivních řešení. Mezi hlavní oblasti naší činnosti patří vedle již zmíněných tiskových řešení na míru také dokumentová řešení (digitalizace,vytěžování, archivace, hromadná korespondence atd.) dodávky pro vaši kancelář, informační technologie, školství (jazykové laboratoře, certifikované kurzy a školení) a dotační management. Naše společnost se od svého vzniku dynamicky rozvíjí a v současné době zaměstnáváme téměř 800 zaměstnanců. Z tohoto počtu jsou to z více než ¾ zaměstnanci se změněnou pracovní schopností (OZP), jsme tedy i přímým poskytovatelem náhradního plnění ve smyslu zákona č. 435/2004 Sb.

BNG Group a.s.
Politických vězňů 912/10