Reference

Trio logo

“Spolupráce s firmou BNG nám otevřela nové možnosti dodávek ke klientům, ke kterým jsme si předtím nedokázali najít cestu.”

“S Vaší společností máme ty nejlepší partnerské vztahy. Spolupráce je na výborné komunikační úrovni s jasnými a konkrétními požadavky, pro uskutečnění obchodních aktivit. V týmu máte odborníky s příjemným vystupováním. Jste sympatičtí při každém setkání a profesionální na každém kroku. Vás doporučím každému poctivému výrobci.“

Madami logo

Altx logo

“Rádi bychom Vám tímto dopisem poděkovali za první měsíce spolupráce, které nám ihned přinesly mnoho zajímavých příležitostí. S potěšením konstatuji, že díky Vašemu know-how, skvělému týmu, partnerům se nám podařilo již zrealizovat několik obchodních případů. Za dobu mého obchodního života si nepamatuji spolupráci,která tak rychle přinesla kýžené ovoce. Považujeme toto za fantastický výsledek a těšíme se na další spolupráci.“

“So spoločnosťou BNG Group spolupracujeme od roku 2017. Tento mladý, dynamický obchodný kolektív pristupuje k našej vzájomnej spolupráci veľmi zodpovedne a korektne. Ciele, ktoré sme si spoločne zadali sa nám darí napĺňať aj napriek krátkemu obchodnému vzťahu prospešnému pre obe spoločnosti.“

Maspoma logo

Sheron logo

“Velice si vážíme spolupráce s BNG Group a.s., kde čerpáme benefity z jejich rozhledu a zkušeností v moderním i tradičním obchodě. Svými kontakty a šíři spolupracujících partnerů nám zajistili mnohé obchodní příležitosti. Se všemi zákazníky,dodavateli a firemními partnery preferujeme zejména dlouhodobou obchodní spolupráci, která se zapojením BNG dostavuje. Pevně věříme, že spolupráce BNG s DF Partner, největším výrobcem autochemie na českém trhu, je obohacující a přínosná pro obě strany a bude bezproblémově pokračovat i do budoucna.“

"Firma BNG je profesionálem ve svém oboru. Oceňujeme především vstřícný přístup a zkušenost, kterou jejich pracovníci přinesli do vzájemné spolupráce. Vřele BNG doporučujeme dalším obchodním partnerům."

Z+M Group logo

BNG Group a.s.