Divize / Projekty

VegUp s.r.o.

V roce 2018 jsme se stali podílovým vlastníkem start-up projektu společnosti VegUp s.r.o., specializující se na klíčení, sušení a výrobu produktů z rostlinných semínek. Jedná se primárně o sušení pšenice, řepky, hrachu, mungo fazole, kukuřice a vojtěšky.  Do budoucna je VegUp schopen přizpůsobit se individuálním požadavkům a klíčit tak jakýkoli druh semínek.

Při klíčení semínka získávají mnoho zdravotních benefitů,například se zvyšuje obsah bílkovin, nukleových kyselin, vitamínů,minerálů, biologických látek a enzymů. Každé klíčící semínko má v sobě výživnou energii pro růst celé zdravé rostliny. Celý proces klíčení efektivně semínko předtráví – usnadní nám jeho stravitelnost a využitelnost všech živin.

Vizí společnosti je nastavit nový směr v pohledu na výběr potravin, které budou obsahovat naklíčená semínka jako benefit a budou tak přitahovat pozornost nových zákazníků, kteří hledí na zdravý životní styl. Věříme, že toto odvětví v závislosti na práci,může v příštích několika letech intenzivně růst.

Na tomto projektu jsme intenzivně pracovali s Českou zemědělskou univerzitou v Praze, abychom co nejvíce zefektivnili procesy klíčení a využitelnost, ČZU bude i nadále napomáhat při vývoji produktů.

AGENTURA - TERNO s.r.o.

V roce 2017 jsme se stali většinovým vlastníkem společnosti AGENTURA - TERNO s.r.o. Tato společnost má za sebou již dlouholetou tradici a na trhu funguje od roku 1994. Svým klientům poskytuje profesionální služby v oboru deratizace, dezinfekce a dezinsekce.

Cenylevne.cz, s.r.o.

Dalším projektem, do které jsme se zapojili v roce 2017 jsou Cenylevne.cz, s.r.o. Tato společnost se zabývá vyhledáváním a porovnáváním cen všech základních surovin pro každodenní podnikání- trvanlivé potraviny, čerstvé potraviny, potřeby pro úklid,drogerie, kancelářské potřeby a další sortiment.

HOPI HOLDING a.s.

Naším velmi významným partnerem na poli distribuční logistiky je společnost HOPI, která je logistickým lídrem českého trhu, kde působí 25 let. Své aktivity rozvinula také na Slovensku, Maďarsku,Polsku a Rumunsku. Společnost HOPI uskladňuje ve všech teplotních režimech (suchý, chlazený i mražený sklad) a provozuje také daňový a celní sklad včetně administrativního zázemí. Mezi svou širokou škálu služeb od co-packingu, managementu zásob, paletového hospodářství zajišťuje služby až do oblasti ULTRA FRESH – zpracování masa a ryb. Přirozeným růstem a tvorbou vlastního know-how se společnost HOPI stala jednou z nejvýznamnějších logistických firem ve středoevropském regionu.

BNG Group, skrze společnosti HOPI umožňuje zefektivnění aktuální logistiky výrobních podniků a zároveň řeší neefektivní závozy objednávek v rámci skladování zásob v distribučním skladu.

MEDIPOINT®

Pod značkou MEDIPOINT® přichází na český trh první skutečně funkční systém pro exkluzívní a řízený přímý prodej vybraných vyhrazených léčivých přípravků, zdravotnických prostředků a doplňků stravy mimo lékárenský segment. Reaguje tak na požadavky zákazníků rozšířit prodej vybraných, volně prodejných léků mimo toto tradiční prodejní místo. Zákazníci tak nejsou odkázáni na hledání lékárny či zdravotnického zařízení v okolí, potažmo v neznámém prostředí například během delšího cestování automobilem.

BNG se stala hlavním poradenským partnerem tohoto projektu. Díky naší široké síti partnerů a kontaktů jsme zprostředkovali hladký vstup projektu na trh, včetně propojení přímých výrobců s odběratelem. Na neustále rostoucím projektu dále působíme a pomáháme mu ke snížení nákladů a zvýšení efektivnosti.

KL Logistics

Náším partnerem s více než 25 letou tradicí v logistice a distribučních službách je KL Logistics, působící na slovenském i českém trhu. Moderní skladová technika umožňuje uskladnění všech druhů zboží, v různých teplotních režimech. Logistické centrum má optimální polohu, jelikož se nachází v srdci Evropy, v blízkosti maďarských, rakouských a českých hranic.

BNG Group a.s.
Politických vězňů 912/10