• LinkedIn - Gray Circle
  • BNG Facebook
  • BNG - english

MEDIPOINT®

Pod značkou MEDIPOINT® přichází na český trh první skutečně funkční systém pro exkluzívní a řízený přímý prodej vybraných vyhrazených léčivých přípravků, zdravotnických prostředků a doplňků stravy mimo lékárenský segment. Reaguje tak na požadavky zákazníků rozšířit prodej vybraných, volně prodejných léků mimo toto tradiční prodejní místo. Zákazníci tak nejsou odkázáni na hledání lékárny či zdravotnického zařízení v okolí, potažmo v neznámém prostředí například během delšího cestování automobilem.

BNG se stala hlavním poradenským partnerem tohoto projektu. Díky naší široké síti partnerů a kontaktů jsme zprostředkovali hladký vstup projektu na trh, včetně propojení přímých výrobců s odběratelem. Na neustále rostoucím projektu dále působíme a pomáháme mu ke snížení nákladů a zvýšení efektivnosti.

www.medi-point.cz

HOPI HOLDING a.s.

Společnost HOPI, je logistickým lídrem českého trhu, kde působí 25 let. Své aktivity rozvinula také na Slovensku, Maďarsku,Polsku a Rumunsku. Uskladňuje ve všech teplotních režimech a provozuje také daňový a celní sklad včetně administrativního zázemí.

www.hopi.cz

ICE ARENA SLOVÁCKO