• BNG Group

Společnost BNG Group se stala partnerem neziskové organizace ALSA

Naše společnost podpořila tuto organizaci sponzorským darem ve výši 400 000 Kč vydražením sběratelské lahve Moët na karlovarském filmovém festivalu.

Dražba zlaté šestilitrové lahve Moët, kterou podepsaly hvězdy filmového festivalu Uma Turman, Casey Affleck, David Lowery, Daniela Peštová, Tereza Maxová i ředitel festivalu Jiří Bartoška a mnoho dalších, proběhla na čtvrteční Moët party. „Jsme rádi, že naše firma tímto gestem může pomoci úsilí spolku rozšiřovat své aktivity a umožnit osvětu o nemoci.

Se spolkem ALSA plánujeme dlouhodobou spolupráci a jsme hrdí, že jsme se mohli stát partnery právě takovéto organizace“, řekla akcionářka BNG Group a.s. Kateřina Býčková.

„Nemohu ani vyjádřit, jak jsme vděční za podporu, které se nám dostalo nejen od vedení filmového festivalu, ale také od zástupců firmy Moët&Chandon a BNG Group. Díky enormnímu daru od BNG Group a další finanční podpoře od Moëtu bude možné se zase o krok přiblížit našemu hlavnímu cíli, což je vybudování stacionáře pro pacienty s ALS, a také pokračovat v našich dalších aktivitách, jako je poradna a pobyty pro pacienty a jejich rodiny či provozování online půjčovny pomůcek“, poděkovala jednatelka spolku ALSA Eva Baborová.