Pětasedmdesát tisíc korun se vybralo na akci Charity Golf 2020

Praha – Celkem sedmdesát pět tisíc korun. Tolik se podařilo vybrat na charitativní akci s názvem Charity Golf 2020, které byla společnost BNG Group generálním partnerem. Konala se koncem září v prostorách Golf Resort Kaskáda, zhruba 15 km od centra Brna. Hlavním smyslem této akce byla snaha podpořit dva vybrané projekty určené na pomoc potřebných dětí.

U nás v BNG se charitativní práci a podpoře těm, kteří v životě neměli tolik štěstí, věnujeme dlouhodobě. Jsem proto velmi rád, že jsme se účastnili tohoto charitativního projektu, na kterém se podařilo vybrat pětasedmdesát tisíc korun, které poputují na podporu dvou dětských příběhů,“ říká Marek Gomola, generální ředitel BNG Group.

Tato akce, které se účastnilo celkem 46 hráčů golfu, měla za cíl podpořit a zlepšit tak život dvěma dětem a rodinám, které se potýkají s nepříjemnými důsledky onemocnění jejich dětí. „První část ze získaných peněz půjde na příspěvek pro vozíček dvanáctileté Adrianky a druhá část pak na podporu šestiletého Adámka,“ upřesňuje Alena Jugová, manažerka projektu a doplňuje: „Aktuálně již řešíme zaplacení vozíčku pro Adrianku, kterou navštívíme ihned jak bude nový vozíček vyroben. Ona se svojí pěstounkou se akce osobně účastnila a byl to velmi emotivní zážitek. Adámkovi pak chceme částku předat osobně a návštěvu u něj plánujeme co nejdříve“.

Turnaj, který se uskutečnil ve dnech 22. a 23. 9. 2020 v Golf Resortu Kaskáda není jedinou akcí, která je zaměřena na podporu potřebných. „Plánujeme celou tour, v tuto chvíli čtyři turnaje na různých hřištích v rámci celé České republiky. Jelikož tato akce byla velmi úspěšná, rádi bychom zabrousili i do jiných oblastí sportu než jen golf. Ale to jsou zatím jen naše představy a vize,“ uzavírá Jugová.

Bližší informace včetně dalších fotografií jsou k dispozici na webu www.charitygolf.cz.