Kompletní tisková řešení nově s BNG Group

BNG Group dlouhodobě spolupracuje s více než stovku smluvních partnerů z oblasti potravinářské i nepotravinářské výroby a aktuálně má 9 vlastních investičních vstupů s podílovým vlastnictvím, které sídlí nejen v Česku a na Slovensku, ale také v Německu, Polsku a řadě dalších zemí Evropy. Mezi ty stěžejní činnosti, které BNG Group pro své klienty poskytuje patří hledání nových obchodních příležitostí a možnost expanze, řešení veškerých obchodních výzev a dosahování těch nejlepších výsledků v oblasti prodejů a efektivního růstu. „Pro naše klienty zajišťujeme komplexní služby na poli komunikace výrobců s odběrateli a nastavení synergické strategie mezi svými partnery a své služby poskytuje v rámci čtyř základních divizí,“ představuje stěžejní činnosti Kateřina Býčková, obchodní a marketingová ředitelka BNG Group s tím, že jde o investiční projekty, obchodní poradenství, komplexní marketingové řešení a účetní a daňové poradenství.

Vedení BNG Group se stále snaží rozšiřovat své služby, které může společnost nabízet všem svým obchodním partnerům. „Nově jsme navázali úzkou spolupráci se společností LAMDAPRINT CZ, která se již od roku 1990 zabývá profesionální nabídkou tiskových řešení ve všech svých podobách,“ informuje Kateřina Býčková.

Společnost LAMDAPRINT CZ je přímý výrobce tiskového spotřebního materiálu a poskytovatel IT služeb, která svou značku LAMDA vyrábí už od roku 1990. „U nás jsme schopni našim zákazníkům nabídnout tiskové řešení šité na míru, od analýzy stávajícího stavu, přes návrh optimálního řešení až po vyčíslení ekonomických úspor,“ říká obchodní ředitel společnosti Přemysl Pavel a představuje další činnosti společnosti: „Jde především o možnost tisku posterů a letáků na prodejny, digitalizaci dokumentů, dodávky tiskáren a zajištění tisku v plné jeho šíři nebo například dodávky obalového materiálu, drogistického a hygienického zboží.“

Hlavní úspěch společnosti LAMDAPRINT CZ je podle jejího obchodního ředitele založen především na investicích do moderních technologií, neustálém testování kvality a také na péči o své zákazníky. „Vždy dodáváme své služby v maximální kvalitě za velmi přijatelné ceny a v nejkratším možném termínu,“ upřesňuje Přemysl Pavel. Společnost garantuje také úsporu tiskových nákladů až o 70 % při totožné vytíženosti tisku, spotřební materiál s doživotní zárukou neboť třeba garanci stejné kvality tisku jako u originálu či garanci stejného počtu vytištěných stran jako u originálu.

BNG Group tak našla dalšího kvalitního partnera, na kterého se může spolehnout a nabídnout tak jeho služby i svému portfoliu klientů. „Pole, na kterém můžeme vzájemně spolupracovat a kooperovat je opravdu široké, takže jsem velmi ráda, že společnost LAMDAPRINT CZ dokáže našim zákazníkům pomoci nejen s celým tiskovým řešením, ale také například s dodávkou kancelářských a hygienických potřeba a mnoho dalších činností,“ vyjmenovává ty hlavní výhody spolupráce Kateřina Býčková.

Bližší informace o společnosti LAMDAPRINT CZ, s.r.o. jsou k dispozici také na jejich webových stránkách https://www.lamda.cz/. Společnost je držitelem certifikace ISO (9001 nebo 14001) a splňuje celou řadu dalších norem a legislativy. Mezi její zákazníky patří například Ministerstvo obrany České republiky, Fakultní nemocnice Motol, Generální ředitelství cel nebo třeba Český rozhlas a řada velkých státních i soukromých subjektů.

V Praze dne 5. 3. 2020