• BNG Group

Účinná dezinfekce Anti-COVID k dostání u obchodního partnera BNG Group

Vážení obchodní a výrobní partneři,

společnost BNG Group průběžně sleduje situaci v rámci vyhlášeného nouzového stavu a sleduje také pravidelně jednání vlády ČR a její kroky. Z veřejných sdělovacích prostředků i ze sociálních sítí je zřejmý rapidní nedostatek dezinfekčních prostředků a to i přesto, že vláda ČR i krizový štáb apeluje na obchodní řetězce, výrobní závody, zdravotnická zařízení, MHD a další subjekty, aby prováděly pravidelnou a průběžnou ochrannou dezinfekci.

Aktuálně si Vám dovolujeme nabídnout prodej účinné dezinfekce s názvem Anti-COVID, kterou na český trh uvádí obchodní partner BNG Group společnost DF Partner, s.r.o. Společnost DF Partner, s.r.o., která působí na trhu od roku 1990 a se kterou BNG Group dlouhodobě spolupracuje, patří mezi úzkou skupinu několika málo firem a univerzit, které získaly zvláštní povolení na výrobu dezinfekce Anti-COVID. Dezinfekce je vyrobena přesně dle doporučené receptury WHO (Světové zdravotnické organizace) a její účinnost byla schválena Ministerstvem zdravotnictví, které dalo souhlas s její výrobou i následným prodejem (rozhodnutí MZ ČR č. CZ-2020-55-04 MZDR).

Dezinfekce je k dispozici v menších baleních 250 ml, 500 ml a 750 ml a potom také ve velkých baleních 1, 3, 4, 5 a 25 litrů. Tato dezinfekce je v souladu s doporučením WHO i státních autorit vhodná k dezinfekci nejen povrchů, ale také rukou atd. Aktivní účinné látky dezinfekce Anti-COVID ničí viry, plísně, bakterie, MERS, SARS-COV-2, coronovaris a další.

Všechny Vaše případné objednávky, prosím, na přímo směřujte na společnost DF Partner, s.r.o. a to skrze jejich webové stránky: https://www.anticovidshop.cz/. Zde je možné si objednat potřebný počet dané dezinfekce a provést také úhradu. Toto vše je možné po provedení autorizace (pouze upozorňujeme, že její schválení může trvat kvůli velkému zájmu i několik hodin).

Minimální množství, které je nutné objednat je stanoveno na 6.000 Kč bez DPH, maximální množství potom na 100.000 Kč bez DPH.

Jsme velmi rádi, že BNG Group může být i v těchto, pro celou společnost, náročnějších obdobích poslem dobrých zpráv a pevně věříme, že nabídka pro Vás bude zajímavá a že ji využijete.

Děkujeme za Váš čas a přejeme v těchto dnech hlavně pevné zdraví a pohodovou mysl.

S pozdravem,

Ing. Kateřina Býčková