Podporujeme

ALSA z.s.

Podporujeme spolek ALSA, organizaci sdružující pacienty trpící amyotrofickou laterární sklerózou a profesionály zabývající se touto nemocí. Prvořadým cílem je pomoc pacientům v boji s tímto nevyléčitelným, smrtelným onemocněním. Pomoc není založena pouze na finanční podpoře, ale především na dlouhodobém zapojení marketingového týmu do účasti na osvětových kampaních a fundraisingu.

Golfový turnaj

Golfové turnaje

BNG rozšířila svůj seznam podporovaných projektů. Od roku 2015 jsme se stali oficiálním partnerem několika prestižních golfových turnajů, pořádaných například společnostmi Relmost nebo Topgolfopen. V účasti na golfových turnajích vidíme nejen navazování nových obchodních příležitostí, ale především budování a podporu stávajících partnerství.

Dobrý Anděl

V BNG víme, jak důležité je pomáhat. Zvolili jsme proto charitativní organizaci Dobrý Anděl, která podporuje rodiny s dětmi trpící závažnými nemocemi, jako je například rakovina. BNG Group se zavázala k trvalé a dlouhodobé podpoře této organizace a Dobrý Anděl finančně podporujeme pravidelnou částkou.

BNG Group a.s.
Politických vězňů 912/10